Op Facebook zag ik een advertentie langskomen van peter kaiser damesschoenen. Deze schoenen zijn nu afgeprijsd van €239,95 naar €119,95. Je krijgt maar liefs 50% korting op deze aankoop. Aangezien mijn vrouw deze schoenen graag wilt hebben, wilde ik haar graag verrassen. Ik heb vervolgens thuis een bestelling geplaatst op de website en de volgende dag kreeg ik mijn pakketje al binnen. Een uitstekende service als je het mij vraagt.

Leuke verrassing

Toen mijn vrouw thuiskwam ga ik haar het cadeautje. Zij vond het geweldig. Zij heeft de schoenen direct aangetrokken. De peter kaiser damesschoenen lopen fantastisch zei ze. Het beschikt over geode kwaliteiten, loopt fijn en je krijgt er geen zweetvoeten in. Het is daarom ook echt een aanrader om ze te bestellen. Je hebt ze de volgende dag al in huis. Op de website van van Bommel heeft elk product een goede omschrijving. Zo weet je precies wat voor schoenen je koopt. Indien je daar vragen over hebt kan je te allen tijde contact opnemen. Telefonisch en via de mail.

Van Bommel heeft op dit moment veel schoenen in de aanbieding. Deze korting loopt op tot 50%. Bekijk de website voor meer informatie.