logo

Sinds kort ben ik verhuist naar Alphen aan den Rijn. De stad bevalt mij goed, maar ik weet de weg nog niet zo heel goed te vinden. Voor de controle van mijn gebit ben ik op zoek gegaan naar een tandartspraktijk Alphen aan den Rijn. Een collega van mij had mij een tandartspraktijk Alphen aan den Rijn aangeraden.

Oranjelaan

Omdat ik niet zo goed wist waar ik een goeontvangstde tandarts kon vinden heb ik mijn collega’s gevraagd waar ik het beste heen kon gaan. Van de meeste collega’s had ik begrepen dat ik naar tandartspraktijk Oranjelaan moest gaan. Meerdere collega’s van mij gingen naar deze tandarts en dat leek mij een goed teken.

Op de website had ik het nummer gevonden van de praktijk en daarom heb ik gelijk een afspraak gemaakt. De assistente heeft een afspraak voor mij gemaakt en daarom ben ik de week er op langs gegaan. Toen ik binnenkwam was ik verbaast over de mooie praktijk.

De tandarts heeft zich vriendelijk voorgesteld en daardoor ben ik goed geholpen. Gelukkig had ik niks en zag mijn gebit er goed uit. De tandarts heeft mij goede adviezen gegeven. Mijn volgende afspraak had ik alvast ingepland, omdat dit mijn vaste tandarts is geworden.