Als zzp’er zorg ik er altijd voor om mijn zaken goed geregeld te hebben en dit lukt mij prima door mijn nieuwe offerte software. Door de diensten die ik aan mijn klanten geef moet ik vaak offertes maken en deze dan aan mijn klanten toesturen. Echter komt het regelmatig voor dat ik een offerte zo goed als klaar had en dat de klant dan belde om wijzigingen door te geven. Het gevolg was dat ik de betreffende offerte dan opnieuw moest maken. Door het gebruik van de software van pPlease kan ik nu snel en makkelijk een offerte aanpassen en versturen.  

Gemakkelijk en snelle software om te offreren

Sinds ik deze software voor het maken van een offerte gebruik, hou ik tijd en geld over. Tijd omdat ik nu veel en veel sneller klaar ben met het maken van een offerte en geld, omdat ik er nu korter mee bezig ben om een offerte te maken. Zeg nou zelf, het is toch een geweldige uitvinding om je offertes via de computer te kunnen maken en versturen?

Door simpelweg het formulier op de site van pPlease in te vullen kan jij ook gebruik gaan maken van de voordelen van de software van pPlease.