Logo-MDG-Solar

Wek nu ook je eigen stroom op met de zonnepanelen doe het zelf pakketten van MDG Solar Systems! MDG Solar kenmerkt zich aan de exclusieve verkoop van zonnepanelen. Door klanten zelf de zonnepanelen te laten installeren worden de torenhoge installatiekosten vermeden. En aangezien de zonnepanelen vele malen meer stroom opwekken dan u gebruikt, verdient u ook sneller de (kleinere) investering terug door de overtollige energie te verkopen.

De zonnepanelen doe het zelf pakketten kenmerken zich door het volledige zwart gekleurde systeem. Dit trendy design is heeft niet alleen een degelijke uitstraling, maar maakt vuil minder zichtbaar en sluit goed aan op elke dakkleur. Verder komen de zonnepanelen doe het zelf pakketten standaard met 10 jaar onderlinge werkingsgarantie. 

Uw investering (snel) terugverdienen

Een installatie van zonnepanelen wekt veel energie op. Een gemiddeld huishouden verbruikt bij lange na niet zo veel energie als een set zonnepanelen opwekt. Deze overtollige energie kan dan verkocht worden aan een energiemaatschappij. Zo wordt u een energieleverancier in plaats van een afnemer!

Op deze manier kunt u dus bijna moeiteloos uw investering terugverdienen en zelfs winst maken als u de investering weer terug heeft verdiend. MDG Solar biedt hier gelukkig een uitgebreide handleiding voor aan. Op de website van MDG Solar kunt u handleidingen terugvinden voor het opzetten van een belastingconstructie voor het verkopen van uw overtollige energie.

Ten slotte kunt u met alle zonnepanelen doe het zelf pakketten van MDG Solar precies al uw opbrengsten bijhouden via een monitoringsysteem waar ook direct mogelijke defecten gemeld worden.