zonnebank

zonnebankVeel mensen onderschatten hoe belangrijk zonnebank crème eigenlijk wel niet is. Dit is dan ook de reden dat ik hier vandaag over ga schrijven. Een vriendin en ik hebben allebei een zonnebank. Wij maken hier regelmatig gebruik van en we hebben het er dan ook regelmatig over met elkaar. Pas geleden vertelde ze me dat ze wat last begon te krijgen van een droge huid. Ze had het gevoel dat dit dus kwam door het zonnebanken.

Ze vroeg zich in eerste instantie af of het door haar zonnebank kwam. We hebben beiden dezelfde en ik had nergens last van dus daar lag het niet aan. Ik vroeg me vervolgens af of ze wel zonnebank crème gebruikte. Toen ik dit aan haar vroeg vertelde ze dat ze dit gebruikt. Ik vroeg me af waar ze dit kocht en ze vertelde me toen dat ze goedkope zalf koopt. Ik wist toen al meteen dat het daar aan lag want de zalf moet echt van goede kwaliteit zijn.

Het probleem is verholpen!

Ik heb mijn goede vriendin vervolgens verteld dat ze eens een kijkje moest nemen op de website van Bodyfitwebshop. Hier koop ik altijd mijn crème en sinds ze dit gebruikt heeft ze gelukkig nergens meer last van.