Hanneke-logo-nieuwdeflos2-1Een drukke baan, gezin met kinderen met verschillende hobby’s en een sociaal leven combineren. Het hectische leven van alle dag eist soms zijn tol en dan is het heerlijk om eens tijd voor jezelf te boeken bij een schoonheidsspecialist. Deze beautysalon Amersfoort is de uitgewezen plek om deze ‘me-time’ lekker ontspannen door te brengen.

Behandelingen

Bij de behandelingen kunt u kiezen uit behandelingen van verschillende lengtes en prijzen. Heeft u niet veel tijd? Kies dan voor de behandeling van 45 minuten, waarbij de huid gereinigd (oppervlakte reiniging en scrub) en verzorgd (masker en dag-/nachtverzorging) wordt. Heeft u een hele middag voor uzelf? Kies dan voor de twee uur durende VIP behandeling, waarbij niet alleen uw gezicht, maar ook uw rug, benen en onderarmen worden verwend. Hier tussenin bevinden zich nog 3 verschillende behandelingen waaruit u kunt kiezen.

Huidverbeteren

Heeft u niet zo zeer behoefte aan ontspanning, maar echte problemen met uw huid? Ook dan bent u bij deze beautysalon aan het juiste adres. Na een intake kan worden besloten welke behandeling het beste bij u past, maar ook bij eventuele overbeharing kan worden geholpen. De salon biedt dus het complete pakket!