Ben je op zoek naar een bedrijf waar je terecht kunt voor het laten maken van een website? Maak kennis met VrijdagOnline: het bedrijf dat je helpt in alle facetten van een website maken. De opzet, het design, de teksten, de afbeeldingen: alles wordt door VrijdagOnline voor je geregeld. Je bepaalt zelf in hoeverre je zelf betrokken bent bij het maken van de website. Zo kun je kiezen voor een basis website waarin alleen de basiselementen voor je worden gemaakt. Daarna kun je ook, met enige kennis, zelf aan de slag gaan. 

Een andere optie is het laten maken van een website met alles erop en eraan. Het design is volledig op maat, er worden afbeeldingen toegevoegd en je kunt tien pagina’s laten opvullen. Tot slot kun je ook kiezen voor een 100% custom website. Hierbij geef je alle regie uit handen en laat je, in overleg met de webdesigners van VrijdagOnline, een professionele en mooie website maken waarbij alles met maatwerk is gemaakt. Met deze drie keuzes bepaal je zelf hoeveel je uitgeeft voor het laten maken van je website.

VrijdagOnline: ook voor teksten op je site

Een goede website is van groot belang wanneer je online goed gevonden wilt worden. Daarin speelt SEO een grote rol: goede teksten zijn dan ook onmisbaar op een website. Ook hiervoor kun je bij VrijdagOnline terecht. Je kunt eenvoudig en snel een offerte aanvragen; je krijgt dan binnen korte tijd een reactie en daarop volgt uitgebreide informatie. Vele andere websites gingen je al voor: VrijdagOnline heeft al honderden klanten geholpen met het maken van hun website.