Op zoek naar een bedrijf die zeer eenvoudig een Seat achteruitrijcamera inbouwen kan? Het adres voor deze dienst is Track-Motion. Track-Motion is namelijk een bedrijf die in zijn bestaan al veel verschillende soorten achteruitrijcamera’s heeft ingebouwd bij vele verschillende soorten Seat’s. Dit bedrijf is dus vanaf moment 1 al best betrouwbaar.

Op veel plaatsen inbouwen

Seat achteruitrijcamera inbouwen

Een achteruitrijcamera is echt maar een klein cameraatje die toch veel laat zien aan de achterkant van de auto. Zo heeft de kleinheid van deze camera dit voordeel

  • Je kan op veel plaatsen op de auto een Seat achteruitrijcamera inbouwen worden. Denk hierbij aan: op rondom de kentekenplaat, achteruit, logo van de auto, etc. Hierdoor valt deze niet op. Ook kan je deze camera in het algemeen al bijna niet zien, want dit soort cameraatjes zijn van een klein formaat.

Ook is de camerabeelden zeer goed. Zo heb je niet een camerabeeld die alles wazig of in 144p laat zien. je krijgt echt een camera die altijd een zeer goed beeld levert en nooit hapert of wazig is.

Een ander boordcomputer

Als er vanaf de installatie geen boordcomputer aanwezig is, zal deze ook geïnstalleerd moeten worden. Dit is iets wat Track-Motion ook kan. Dit gebeurt dan ook zeer vlot en is samen met de inbouw van de camera vlot gedaan.