bodyfit_lang2

Als het wat kouder wordt buiten dan ga ik dat gelijk in mijn lijf voelen. Ik ben namelijk niet zo goed bestendig tegen het koude weer. Zodra het een stuk kouder wordt krijg ik last van mijn spieren en dat kan nogal vermoeiend zijn. Om dit op te lossen ga ik regelmatig naar een sauna met infrarood. Maar omdat ik zo vaak ga wilde ik zelf een sauna kopen.

Opzoeksauna

Ik wilde dus een sauna kopen en daarom ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf dat hier gespecialiseerd in is. Ik geef namelijk liever iets meer geld uit aan kwaliteit. Via het internet ben ik daarom terecht gekomen bi Bodyfit. Ze zijn bij dit bedrijf gespecialiseerd in sauna’s en eigenlijk alles wat met wellness te maken heeft.

Ik ben naar de showroom gegaan om te kijken wat ze te bieden hadden. Al snel was ik verbaasd door de prijzen omdat deze vaak goedkoper waren dan bij andere bedrijven. Omdat ik al een tijdje opzoek ben weet ik ongeveer welke prijs bij welk merk hoort.

Er was al een model dat ik in gedachte had en ze hadden deze ook bij Bodyfit. Samen met de medewerker ben ik tot een mooie deal gekomen. De sauna staat er nu al een week en ik ben hartstikke tevreden over de kwaliteit en de service!