hmd-spanplafonds

Het plafond in de badkamer wekt grootte irritatie bij ons en dat is de reden dat we opzoek zijn gegaan naar een manier om dit op te lossen. Na wat gezocht te hebben kwamen we uit bij HMD spanplafonds. Het bedrijf was gespecialiseerd in het plaatsen van een spanplafond. De reden dat wij voor een spanplafond wilden gaan is omdat je deze kan laten bedrukken met een eigen print.

De badkamer

We hebben contact opgenomen met HMD omdat we wilden weten wat de kosten van een spanplafond zouden zijn. Er is iemand langs geweest en die heeft laten zien wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer precies gaat kosten. Ons idee was om voor een subtiele marmerprint te gaan omdat we dat mooi vinden passen in onze badkamer. We konden ervoor kiezen om onze eigen print aan te leveren maar de meneer had gelukkig een aantal mooie resolutie afbeeldingen voor ons.

We hebben aangegeven welke print we wilden hebben en de afspraak om het te monteren werd toen ook gelijk gemaakt. Het is ongeveer een maand geleden dat dit plafond bij ons werd geplaatst en we zijn er hartstikke blij mee. De badkamer oogt een heel stuk rustiger en dat lelijke plafond daar zien we gelukkig niks meer van terug.